Burcu Denizer kimdir?

Kaan Urgancıoğlu ile sessiz sedasız evlenerek gündeme gelen Burcu Denizer kimdir? Kaan Urgancıoğlu’nun eşi Burcu Denizer ne iş yapıyor? Tüm merak edilenler...

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
22 Haziran 2023 10:54
GÜNCELLEME
22 Haziran 2023 14:18
Burcu Denizer kimdir?
HM
Haber Merkezi Editör

Burcu Denizer, Tarsus Amarikan Lisesi’nde eğitim aldıktan sonra New York'ta işletme bitirdi. 

New York'ta okurken bir yandan garsonluk, barmenlik gibi işler yapınca, okulda öğrendiği işletme bilgisinden daha fazlasını öğrendiğini fark etti. İstanbul Cihangir'de Kiki adında, ortakları ile birlikte bir kafe işletmeye başladı. Bu mekan zamanla sevilen, popüler bir yer olarak büyümeye devam etti.

"Tüm bu süreçte annemin, babamın, dayımın yaptıkları işin çok da içinde olmadım. O yüzden aklıma gelmiyordu bu işi yapmak. Ben elbise yapmaya meraklıydım aslında," diyor.

Burcu Denizer, Cihangir'de bir dönem butik işletmeciliği de yaptı.

  Burcu Denizer'in dedesi, İstanbul'un en ünlü lokantalarından biri olan Gelik'in sahibi. Annesi Cihangir'in en eski kafelerinden Smyrna'nın, dayısı ise Susam'ın işletmecisi.

 Burcu Denizer, Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü kazandı. Denizer, o dönem okulunu dondurup yurtdışına yerleşti.

Önce sekiz ay boyunca Hindistan'ı motorla baştan başa gezmiş. Oradan dönüp okuldaki derslerini biraz toparlayarak, ardından İspanyolca öğrenmek için İspanya'ya gitti. Oradan ise Fas'a gitti.

Kaan Urgancıoğlu ile evlendi

'Yargı' dizisinde 'Savcı Ilgaz' karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu ile uzun süredir birliktelik yaşayan Burcu Denizer hayatlarını birleştirdiler.

Urgancıoğlu, nikah fotoğraflarını dün, 2.3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler kısmında "Sürpriz" notuyla paylaştı.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa