Tanju Özcan’dan şok açıklama: Mansur Yavaş, Meral Akşener’e kazık attı

tv100’de yayınlanan “Sağlı Sollu” programının canlı yayın konuğu olan CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e siyasi kazık attığını söyledi. Tanju Özcan, “Mansur Yavaş önce Meral Akşener’in adaylık teklifini kabul etti, Meral Hanım da masadan kalktı. Sonra Meral Hanım’a siyasi bir kazık attı ve Kemal Kılıçdaroğlu’na destek mesajı paylaştı.” dedi.
Mevlüt Peker
|
22 Haziran 2023, Perşembe - 23:42
Tanju Özcan’dan şok açıklama: Mansur Yavaş, Meral Akşener’e kazık attı

CHP’den kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tv100’de yayınlanan “Sağlı Sollu” programında şok eden bir açıklamada bulundu.

“Sayın İmamoğlu çıkınız ve elinizi masaya vurunuz. Tarih size bu görevi veriyor. Açık olarak söylüyorum kendisine, açık çağrıda bulunuyorum. Değişim, değişim, değişim. Defalarca herkes değişim diyor.” diyen Tanju Özcan’a program moderatörü Erdoğan Aktaş, “Başkanım eğer yanılmıyorsam ‘tarih size bunu zorunlu gösteriyor’ ifadesini 3 Mart’ta Meral Hanım da kullandı, eğer hafızam beni yanıltmıyorsa…” hatırlatmasında bulundu.

Erdoğan Aktaş’ın sözlerini “evet” diyerek doğrulayan Tanju Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili şok eden açıklamayı yaptı.

“Meral Hanım’ın zaten orada yediği bir siyasi kazık var. Ben biliyordum bunu. Burada açıklama yapmak istemiyorum.” diyen Özcan, program moderatörü ve katılımcılarının ısrarı üzerine şunları söyledi:

“Madem açıklayayım. Meral Hanım, Mansur Bey’in oyununa geldi. Olay bu. Meral Hanım gibi tecrübeli bir siyasetçi sizce birileriyle görüşmeden çıkar mı? Önce Meral Hanım’ın adaylık teklifini kabul etti, Meral Akşener de çıktı ‘masadan kalkıyorum, kendim yürüyeceğim’ dedi. Olayın özü bu. Sonra geç saatte ‘yanındayız (Kılıçdaroğlu)’ tweetini atan Sayın Mansur Yavaş’tı.”

http://ankaramasasi.com/haber/2087285/tanju-ozcandan-sok-aciklama-mansur-yavas-meral-aksenere-kazik-atti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.