Batuflex Kimdir?

Son dönemde rap şarkıları ile dikkatleri üzerine çeken Batuflex kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında? İşte o isim hakkında merak edilenler...

HM
Haber Merkezi
YAYINLAMA
23 Haziran 2023 10:44
GÜNCELLEME
23 Haziran 2023 13:43
Batuflex Kimdir?
HM
Haber Merkezi

Batuflex gerçek adı ile Batuhan Uzunkol,  28 Haziran 1999 tarihinde İstanbul, Esenler’de doğdu. 

Türk rap sanatçısı ve söz yazarı olan Batuflex çocukluktan itibaren müziğe ilgi göstererek ilkokula başladığında ilk amatör şarkı sözlerini yazmaya başladı.

Küçük yaşlarda bir dönem futbola merak salıp, yerel bir takımda lisanslı futbolculuk yaptı. Futbol kariyerinden sonra rap müzik üzerinde ilerlemek isteyen Batuflex, 12 yaşındayken 2011 senesinde ilk amatör şarkısını kayda aldı.

2019'da ilk profesyonel kaydı olan, aynı zamanda tüm dijital platformlarda yayımlanan “Yükselmemi İstemezler” teklisi ile Batuhan Uzunkol, Batuflex adıyla tanınmaya başladı, profesyonel rap camiasına adım attı.

Batuflex, “Yükselmemi İstemezler” teklisiyle sağlam bir kariyer başlangıcı yapıp, ATM, Kafa Roket, Amcalar Geldiğinde parçalarıyla  bir kitle kazandı ve rap camiasında yerini aldı.

Batuflex aynı zamanda Uzi ve Lvbel C5 ile yaptığı düetler ile beraber rap camiasının diğer dinleyicilerine de hitap etti.

Genç rap sanatçısı,  2021 yılında çıkardığı “Dalga” teklisi ile  müzik platformlarında 50 milyondan fazla dinlendi. Batuflex, 2021 Altın Kelebek En İyi Rap Sanatçısı ödülüne aday gösterildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa