Sakarya - Ankara Arası Kaç KM, En kısa sürede nasıl giderim, İşte Yanıtı...

Sakarya ile Ankara arasında yolculuk gerçekleştirecekler için kaç km olduğu ve arabayla ne kadar sürdüğü önemli bir bilgi. Peki, Sakarya - Ankara arası kaç km, Arabayla, otobüsle ve uçakla kaç saat sürer?

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
04 Kasım 2023 22:00
GÜNCELLEME
06 Aralık 2023 03:04
Sakarya - Ankara Arası Kaç KM, En kısa sürede nasıl giderim, İşte Yanıtı...
Büşra Ünal Yazar

Sakarya - Ankara arası yolculuk yapacaklar ne kadar sürede varacaklarını merak ediyorlar. Çünkü trafikte geçirilen uzun saatler, büyük bir zaman kaybı yaşatıyor. 

Peki, Sakarya - Ankara Arası Kaç KM, En kısa sürede nasıl giderim, İşte Yanıtı...

Sakarya - Ankara arası kaç km?

Ankara - Sakarya arası; 308 km'dir.

Arabayla, Otobüsle ve Uçakla Kaç Saat Sürer?

Ankara ile Sakarya arasındaki ulaşım seçeneklerine göre mesafe ve süre farklılıkları aşağıdaki gibidir:

Özel araçla seyahat edenler için, Ankara'dan Sakarya'ya olan mesafe yaklaşık 308 kilometredir ve bu yolculuk genellikle 3 saat 13 dakika sürer.

Otobüsle seyahat tercih edildiğinde, Ankara-Sakarya arası mesafe yaklaşık 310 kilometre olup, yolculuk süresi ortalama 4 saat 50 dakika olarak hesaplanır.

Uçakla seyahat etmek isteyenler için, Ankara'dan Sakarya'ya olan hava yolu mesafesi yaklaşık 223 kilometre olup, bu yolculuk ortalama 46 dakika sürmektedir. Ancak, Sakarya'da havalimanı bulunmadığı için, yolcular genellikle Sakarya'ya en yakın olan İzmit'teki Cengiz Topel Havalimanı'na ya da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçup, oradan karayolu ile Sakarya'ya devam etmek zorundadır.

İzmit Cengiz Topel Havalimanı'ndan Sakarya'ya olan mesafe yaklaşık 30 kilometredir, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Sakarya'ya olan mesafe ise yaklaşık 110 kilometredir. Bu ek mesafe ve zaman, uçakla seyahat edenler için dikkate alınması gereken bir faktördür.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa