CHP'de değişim çekişmesi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adı genel başkanlık ile anılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için “Görevine devam etmeli” dedi. CHP kurmayları “kavgasız değişim”in altını çizerken Özgür Özel öne çıkarılıyor.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
24 Haziran 2023 06:54
GÜNCELLEME
29 Haziran 2023 10:14
CHP'de değişim çekişmesi
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

CHP'de genel başkanlık için adeta mücadele var. Kılıçdaroğlu göreve devam derken başta İmamoğlu olmak üzere birçok isim 'değişim' dedi.

Tartışmaların yaşandığı partide son olarak Kılıçdaroğlu, adı genel başkanlık ile anılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için "Görevine devam etmeli" dedi.

Ancak söylemler isimleri durdurmadı, bu durumda da temmuz ayında hareketlilik bekleniyor.

Parti içinde İmamoğlu’nun temmuzda başlayacak kongre sürecinde daha fazla hareketleneceği ve daha açıktan konuşabileceği söyleniyor. 

Özel ismi gündemde

Öte yandan Genel başkanlık için adı geçen CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in de adı parti içinde işaret edilen "Kavgasız değişim" konusunda gündeme geliyor.

Özel’in adaylığını değerlendiren isimler "Aday olacaksa genel başkanla çatışmadan, saygı duyarak olur. Onun el vereceği kişi olabilir" dediği belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa