Esra Ezmeci kimdir?

Televizyon Programı Sunucusu, Halkla İlişkiler Uzmanı, Psikolog ve Yazar olan Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı ile seyircilerin karşısına çıkan Esra Ezmeci nereli, kaç yaşında?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
24 Haziran 2023 09:49
GÜNCELLEME
24 Haziran 2023 11:28
Esra Ezmeci kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Esra Ezmeci, 1 Ağustos 1986 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ezmeci, eğitimini İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat  Fakültesi Psikoloji Bölümünü birincilikle tamamlamış ve ardından yüksek lisans eğitimini de aynı üniversitede klinik psikolojisi alanını tamamlayarak mezun olmuştur. Ezmeci, eğitim hayatına adli bilimler alanında doktora yaparak devam etmektedir. 

Kariyeri

Esra Ezmeci, kariyer hayatına  İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri bölümünde staj yaparak adım atmıştır. Daha sonra Ezmeci,  İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak uzun bir süre kariyerine burada devam ettirmiştir. Ezmeci, kariyerine kendi terapi merkezi olan  "Terapi Evreni" adlı terapi merkezinde kariyerini devam ettirmektedir. 

Esra Ezmeci, aile/ilişki, bağımlılık ve bireysel alanlarda danışmanlıklar vermekte ve kendi geliştirmiş olduğu tedavi yöntemleriyle çalışmalar yürütmektedir. Ayrıca Ezmeci, çeşitli televizyon kanallarına programlar hazırlayarak sunmaktadır. Ezmeci, 2022 yılından itibaren " Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" adlı programı hazırlayarak sunmaktadır. Ezmeci televizyon programlarının yanında çeşitli kitapları da mevcuttur.

Kitapları

-Süt Lekesi 

-Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir 

-Kararı Ben Veririm: İlişkisini Yöneten Hayatını Yönetir 

-Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever 

-İz Bıraktığın Kadar Varsı

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa