Ertan Balaban kimdir?

Jiu-Jitsu, karate ve kick-box dövüşleriyle uğraşan ve uluslararası başarılara sahip olan Ertan Balaban kimdir? Spor kariyerine Türkiye'de devam eden ve açtığı çeşitli spor salonlarıyla adından söz ettiren Ertan Balaban nereli, kaç yaşında?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
24 Haziran 2023 10:21
GÜNCELLEME
24 Haziran 2023 11:29
Ertan Balaban kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Ertan Balaban, 19823 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Balaban, eğitimini Amerika  Ball State Üniversitesi İşletme bölümünü tamamlayarak mezun oldu. Mezun olmasının ardından Balaban, ayanı üniversitede " Mixed Martial Arts" bölümünü kurarak burada dersler vermiştir. 

Ertan Balaban, 2006'da Ball State Üniversitesinden Miller College of Business derecesi ile mezun olmuştur. Balaban, aynı yıl üniversite içerisinde spor salonu açarak spor hayatına adım atmıştır. Balaban, 2007'de Türkiye'ye dönerek spor kariyerini burada devam ettirmiş ve 2011 yılında "Balaban  JiuJitsu" takımıyla çeşitli maçlara katılarak birçok başarıya imza atmıştır. Balaban, kendi spor kariyerine ise 2013 yılında  Glory World Series'in gerçekleştirdiği organizasyonda zafer elde ederek şampiyon olmuştur. 

Ertan Balaban, bu maçın ardından kariyerini sonlandırdığını duyurmuş kariyerine antrenör ve koç olarak devam etmektedir. Ayrıca Balaban, şahsi Youtube kanalı üzerinden spor içerikli bilgilendirici videolar yayınlamaktadır. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa