Sivas - Ankara arası kaç km?

Sivas ile Ankara arasında yolculuk gerçekleştirecekler için kaç km olduğu ve arabayla ne kadar sürdüğü önemli bir bilgi. Peki, Sivas - Ankara arası kaç km? Arabayla, otobüsle ve uçakla kaç saat sürer?

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
24 Haziran 2023 11:15
GÜNCELLEME
06 Aralık 2023 03:26
Sivas - Ankara arası kaç km?
Büşra Ünal Editör

Sivas - Ankara arasında yolculuk yapacaklar ne kadar sürede varacaklarını merak ediyorlar. Sizler için araştırdık.

Sivas - Ankara arası kaç km?

Özel araçla gidilecekse seçilen güzergaha göre kilometreler farklılık gösterebiliyor. 

Sivas - Ankara arası (434,0 km) - D200/E88 üzerinde                                           Sivas - Ankara arası (532,2 km) D260 üzerinden                                                Sivas - Ankara arası (520,5 km) D180 üzerinden

Arabayla, Otobüsle ve Uçakla Kaç Saat Sürer?

Ankara ve Sivas arasında seyahat etmek için farklı ulaşım araçları kullanılarak farklı zaman ve mesafe farklılıkları yaşanabilir. İşte bu iki şehir arasındaki seyahat seçenekleri, süreleri ve mesafeleri:

Özel Araç ile Seyahat: Ankara'dan Sivas'a özel araçla yapılan yolculuk yaklaşık 440 kilometre mesafede ve ortalama 5 saat 19 dakika sürmektedir. Bu seyahat, yol durumuna ve araç hızına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Uçak ile Seyahat: Ankara ile Sivas arası uçakla yapıldığında mesafe 356 kilometre ve uçuş süresi yaklaşık 58 dakika olmaktadır. Bu, en hızlı seyahat seçeneğidir, ancak havalimanına ulaşım ve check-in süreleri de göz önünde bulundurulmalıdır.

Otobüs ile Seyahat: Otobüsle Ankara'dan Sivas'a seyahat etmek yaklaşık 443 kilometre ve ortalama 6 saat 38 dakika sürer. Bu seçenek, genellikle en ekonomik olandır fakat diğer seçeneklere göre daha uzun sürmektedir.

    Bu farklı ulaşım seçenekleri, bireylerin zaman, maliyet ve konfor tercihlerine göre değişik avantajlar sunar.

    Yorumlar (0 yorum)
    Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
    Sonraki Sayfa