Engin Polat kimdir?

Eşi Dilan Polat’a yaptığı pahalı ve uçuk sürprizlerle gündemden düşmeyen iş insanı Engin Polat kimdir? Sosyal medya fenomeni olan eşi Dilan Polat'ın hakkında attığı tweetlerle gündemde yer alan Engin Polat nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
05 Kasım 2023, Pazar - 10:40
Engin Polat kimdir?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın eşi Engin Polat hakkında merak edilenleri sizler için derledik. 

Eşi Dilan Polat ile gündemden düşmeyen lüks yaşantıları ve harcamalarıyla sık sık magazinde yer alan Engin Polat'ın kim olduğu araştırılıyor.

Engin Polat ve eşi Dilan Polat hakkında çıkan vergi kaçakçılığı iddialarının gündeme gelmesiyle neredeyse her gün trend aramalar listesinin en üst sıralarında yer alan Engin Polat'ın kaç yaşında olduğu, nereli olduğu ve ne iş yaptığı ise merak konusu. 

İşte Engin Polat'a dair merak edilenler... 


Engin Polat kaç yaşında? 

Engin Polat, 3 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Günümüzde 35 yaşındadır. 

Engin Polat aslen nereli? 

Engin Polat aslen İstanbullu olduğu söylense de bazı kaynaklarda Ankaralı olduğu da söylenmektedir. 

Engin Polat ne iş yapıyor? 

Engin Polat, kariyer hayatına 2013 yılında inşaat sektörü ile adım atmış ve 23 yaşında milyonluk işler yaparak adını sektöre duyurmuştur. Polat, daha sonra medikal estetik alanına yönelerek Dipomed Medikal şirketinin kurucu üyesi ve yönetim kurulu başkanı olarak kariyerini sürdürmektedir. 

Engin Polat, Dilan Polat çifti

Engin Polat, lise zamanından tanıştığı Dilan Polat ile hayatını birleştirmiş ve bu evliliklerinde 2 çocukları dünyaya gelmiştir. Çiftin, ilk çocukları Nilda Polat, ikincisi ise Milan Efe Polat'tır. 

Engin Polat serveti nedir? 

Eşi Dilan Polat adına kurduğu ve beraber işlettikleri güzellik merkezi zinciri Türkiye'de 72 şube ve dünya çapında 8 ülkede aktif bir şekilde faaliyet göstermektedir. Engin Polat kurucusu olduğu Dipomed medikal ile servetine servet katmakta. Çeşitli alanlarda kendini gösteren Engin Polat'ın henüz mevcut serveti ile ilgili net bir bilgi yoktur. 

Tüm mal varlıklarına donduruldu!

Aylardır magazin manşetlerinden düşmeyen  Polat çifti  kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamayla karşı karşıya...

Gündeme gelenler sonrası  Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Engin- Dilan Polat  çiftin mali hareketlerini incelemeye aldı ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı,  Engin ve Dilan Polat çiftinin mal varlıklarını dondurdu. Öte yandan, çiftin yurt dışına çıkması yasaklandı. 

Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan Polat çiftinin ev ve iş yerlerindeki araçlara el kondu. Lüks araçlar, çekicilere yüklenerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Tutuklama kararı neticelendi!

Haklarında açılan davalar sonucunda geçtiğimiz günlerde göz altına alınan Polat çifti Mahkeme kararınca Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin de arasında olduğu 12 kişi çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. 

Engin Polat'ın sosyal medya hesapları

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Engin Polat'ın İnstagram hesabı "enginpolat" ve Twiteer hesabı ise " @EnginPolat88"'dir.

http://ankaramasasi.com/haber/2087597/engin-polat-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.