Cennet Mahallesi'nin oyuncularından Beter Ali'ye veda!

Dün hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Özkan Uğur'un ölümü Cennet Mahallesi dizisindeki ekip arkadaşlarını da yasa boğdu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
09 Temmuz 2023 10:52
GÜNCELLEME
09 Temmuz 2023 11:10
Cennet Mahallesi'nin oyuncularından Beter Ali'ye veda!
Ecem Çetin Editör

MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur, dün 69 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Söylediği ve yazdığı şarkılarla gönüllerde taht kuran Uğur, bazı dizi ve filmlerde de yer aldı.

En bilinenlerinden bir tanesi de hiç şüphesiz Cennet Mahallesi.... Usta isim, Beter Ali olarak sevenlerinin karşısına çıktı. 

Sanat camiasını yıkan haber Uğur'un Cennet Mahallesi dizisindeki ekip arkadaşlarını da yasa boğdu.

Oyuncular sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Özkan Uğur'a veda etti. 

Melek Baykal, " Özkan'ım canım niye be canım... Ne kadar ümitlenmiştik oysa… Çok üzgünüm çok. Dünyanın en güzel adamını kaybettik. Başta ailesi Aysun'uma, evladı Alişan'ıma tüm sevenlerine sanat camiasına sabırlar diliyorum. Sevenlerin seni asla unutmayacak Özkan'ım her zaman güzel hatırlayacak"

Alişan, " Çok üzgünüm, çok üzgünüz. Her şeyden önce kalbi tertemiz ve büyük bir ustayı kaybettik. Seni tanıdığım için ve seninle çalıştığım için çok gururluyum Özkan Abi. O güzel kalbinin mükafatını İnşallah cennette alacaksın. Başta ailen olmak üzere biz sevenlerinin başı sağ olsun. Mekanın cennet olsun abi"

Çağla Şikel, "Sen hayatımda tanıdığım kimselere benzemezdin. Eşsiz Özkan abim.. Tarifsiz bir üzüntü içindeyim. Seni hep çok seveceğim."

Şeyla Halis, " Türkiye çok büyük bir müzisyenini ve harika yetenekte bir oyuncusunu yitirdi. Başta ailesi olmak üzere sanat camiasının ve sevenlerinin başı sağ olsun. Seninle beraber çalışmak benim için büyük bir onurdur"

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa