Kazaya şahit olan Mustafa Destici, Mansur Yavaş'a yüklendi

Ankara-Polatlı yolunda, EGO otobüsünün karıştığı büyük bir trafik kazasına şahit olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Belediye başkanı lütfen şimdi gidip bir incelesin. Ve böyle noktalarda ihtiyaç varsa önce tedbir alınıp sonra durak yapılsın." dedi.
Zeliha Demirci
|
14 Temmuz 2023, Cuma - 19:06
Kazaya şahit olan Mustafa Destici, Mansur Yavaş'a yüklendi

Ankara-Polatlı yolunda seyreden bir EGO otobüsüne, durakta durduğu anda arkasından gelen kamyon hızla çarptı. Kazada çok sayıda insan yaralandı. O anlara şahit olan BBP Lideri Mustafa Destici kaza yerinde incelemelerde bulundu.

Sosyal medya hesabından olayın detaylarını paylaşan Destici, "D-200 karayolu Ankara-Polatlı istikameti 40. km civarı Ankara Büyükşehir Belediyesi Otobüsü yolcu almak için duruyor. Arkasından gelen inşaat malzemesi yüklü kamyon arkadan çarpıyor. Onlarca yaralı var. Kamyon şoförünün durumu ağır. Cümlesine geçmiş olsun dileklerimle birlikte Cenab-ı Hak’tan acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

"Belediye başkanı lütfen şimdi gidip bir incelesin"

Kazanın sebebi üzerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'a yüklenen Destici, "Durak olduğu söyleniyor. Lâkin çok yoğun olan şehirler arası bir yolda cep olmayan ve belirgin bir işareti olmayan bir noktada nasıl durak oluyor, insanın aklı almıyor! Belediye başkanı lütfen şimdi gidip bir incelesin. Ve böyle noktalarda ihtiyaç varsa önce tedbir alınıp sonra durak yapılsın." dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/2090076/kazaya-sahit-olan-mustafa-destici-mansur-yavasa-yuklendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.