Polis memuru Alp Efe Bekit'in şehit düştüğü anlar

İstanbul'un Kağıthane 'de polis memuru Alp Efe Bekit'e şüphe üzerine durdurmak istediği motosiklet sürücüsü çarptı. Kazada Alp Efe Bekit şehit oldu. Polisi ezen Osman Boyra isimli şahsın, ehliyetsiz ve motorunun hacizli olduğu ortaya çıktı.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
16 Temmuz 2023 08:00
GÜNCELLEME
16 Temmuz 2023 08:16
Polis memuru Alp Efe Bekit'in şehit düştüğü anlar
HM
Haber Merkezi Editör

Yürekleri yakan olan İstanbul Kağıthane'de meydana eldi.

Edinilen bilgiye göre Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timi ekibi, uygulama noktasında beklerken bir motosikletlinin makas atarak hızlı bir şekilde ilerlediğini fark etti.

Motosikletli sürücü 'dur' ihtarına uymazken, kendisini durdurmak isteyen  polis memuru Alp Efe Bekit'e bütün hızıyla çarpıp kaçtı.

Bekit'in yardımına ilk olarak mesai arkadaşları koşarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Polis memuru   Taksim İlkyardım Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Doktorların tüm müdahalesine rağmen polis memuru kurtarılamadı. Bekit'in leğen ve uyluk kısmında ciddi kırıklar oluşmuş, sol diz altında ciddi derecede çatlaklar ve sol bacağında iç kanama tespit edildiği öğrenildi.

Kaçan motosiklet sürücüsü Osman Boyra ise bir süre yakalanarak  hafif yaralı olarak Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırıldı.  Sürücünün ehliyetsiz, motorunun hacizli, motosikletin trafiğe uygun olmadığı ve abartı egzozunun bulunduğu tespit edildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa