Bakan Koca'dan, “Trabzon Şehir Hastanesi” paylaşımı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, yapımı sürmekte olan Trabzon Şehir Hastanesi ile ilgili bilgi verdi.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
18 Temmuz 2023 18:07
GÜNCELLEME
18 Temmuz 2023 18:11
Bakan Koca'dan, “Trabzon Şehir Hastanesi” paylaşımı
MP
Mevlüt Peker Editör

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya platformu Twitter’daki @drfahrettinkoca kurumsal onaylı hesabından yaptığı açıklamada, hastanenin prototipini içeren görüntülere yer verdi ve "Trabzon Şehir Hastanesinin yapımı hızla devam ediyor. 275 bin metrekare inşaat alanı üzerine kurulan hastane, 236'sı yoğun bakıma ait olmak üzere 900 yataklı olarak, 33 ameliyathane ve 300 poliklinik içerecek şekilde hizmete hazırlanıyor." bilgilerini paylaştı.

Of Devlet Hastanesi’ni tanıtmıştı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, önceki günkü paylaşımında da 30 poliklinik, 4 ameliyathane ve 100 yatak kapasitesi ile hizmet veren Trabzon Of Devlet Hastanesi'nin yemeğinden temizliğine, doktorundan hemşiresine kadar her konuda vatandaşlardan tam not aldığına vurgu yapmıştı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya platformu Twitter’daki @drfahrettinkoca kurumsal onaylı hesabından yaptığı açıklamada, Trabzon Of Devlet Hastanesi için "Of'a yakışan bir hastane" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Hastanenin yakın zamanda açıldığı hatırlatmasında bulunan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca paylaşımında, "Trabzon Of Devlet Hastanesi 27 bin metrekare kapalı alana sahip. 100 yataklı. 30 poliklinik ve 4 ameliyathane ile hizmet veriyor. Doktorundan hemşiresine, yemeğinden temizliğine vatandaşımızdan tam not alıyor." ifadelerine yer vermişti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, paylaşımında ayrıca hastane ile ilgili bir videoya da yer vermişti. Bakan Koca’nın paylaştığı videoda Trabzon Of Devlet Hastanesi’nde yatan ya da tedavi için gelen hastalar ve hasta yakınları, hastanenin hizmetlerinden, doktor ve hemşirelerin gösterdikleri ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ediyordu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa