Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde “Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılması” istişare edildi.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
21 Temmuz 2023 20:57
GÜNCELLEME
21 Temmuz 2023 21:04
Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü
MP
Mevlüt Peker Editör

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde, “Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılması” mevzusu tüm ayrıntılarıyla değerlendirildi. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşmede, Türkiye'nin barışı hakim kılmak için yoğun bir çaba içerisinde olduğunun altını çizdiği belirtildi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığına bağlı İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin talebi üzerine yapılan telefon görüşmesinde iki lider, “Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılması” konusunda tüm ayrıntıları değerlendirdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefon görüşmesinde Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’e, “Türkiye olarak barışı hakim kılmak için yoğun bir gayret ortaya koyuyoruz” dediği belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa