Galatasaray, Wilfried Zaha ile 3 yıllığına anlaştı

Sarı-kırmızılı kulüp, Fildişi Sahilli futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile 3 senelik anlaşma sağladı. Galatasaray, Wilfried Zaha’ya imza parası olarak 2 milyon 330 bin euronun yanı sıra senelik 4 milyon 350 bin euro net ödeme yapacak.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
24 Temmuz 2023 22:39
GÜNCELLEME
24 Temmuz 2023 22:46
Galatasaray, Wilfried Zaha ile 3 yıllığına anlaştı
MP
Mevlüt Peker Editör

Galatasaray, İngiliz futbol ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Zaha ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ tarafından Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da paylaşılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile 3 sezonluk transfer anlaşmasına varılmıştır. Anlaşma kapsamında futbolcuya net 2 milyon 330 bin avro imza ücreti ödenecek ve her futbol sezonu için net 4 milyon 350 bin avro sezonluk ücret ödenecektir." ifadeleri yer aldı.

Wilfried Zaha'nın Kariyeri

    Zaha, 10 Kasım 1992 tarihinde Fildişi Sahili'nin Abidjan kentinde dünyaya geldi.

    Crystal Palace altyapısından 2010 yılında A takıma yükselen Zaha, 2013 yılının ocak ayında Manchester United'a transfer oldu ancak o sezonu Crystal Palace formasıyla tamamladı.

    Manchester United'daki 6 aylık macerasının ardından Cardiff'e kiralanan futbolcu, sezon sonunda tekrar Crystal Palace'a geri döndü.

    30 yaşındaki futbolcu, Crystal Palace formasıyla toplamda 458 maça çıkarken 90 gol atma başarısı gösterirken, 76 asist yapma başarısı gösterdi.

    Yorumlar (0 yorum)
    Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
    Sonraki Sayfa