Anne ve çocukları otomobilin altında kalmaktan kılpayı kurtuldu

Düzce’de anne ve çocukları süratle yoldan geçen otomobilin altında kalmaktan kılpayı kurtuldular. Yüreklerin ağza geldiği o anlar ise mobese tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
25 Temmuz 2023, Salı - 00:35
Anne ve çocukları otomobilin altında kalmaktan kılpayı kurtuldu

Düzce’de yolun karşısına geçmek isteyen anne ve çocukları, hızla gelen otomobilin altında kalmaktan saniyeden daha az bir zamanla kurtuldu.

Yüreklerin ağza geldiği olay D-655 Düzce-Zonguldak karayolu üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre Karaca kavşağında bir kadın, küçük çocuğu bebek arabasında, diğer küçük çocuğu yaya olarak yanında iken birlikte yolun karşısına geçmek için kavşağa geldi. Tam o sırada güzergahta hareket halinde olan otomobili fark etmeden yaya geçidine inen ve yolun karşısına geçmek isteyen anne, çocuklarıyla birlikte otomobilin altında kalmaktan 1 saniyeden daha az bir zamanla kurtuldu. Otomobil sürücüsü yaya geçidinde bulunan anne, bebek arabası ve küçük çocuğu fark ettikten sonra frene basıp küçük bir manevra yaparak aileyi kıl payı teğet geçerken o anlar mobese kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

http://ankaramasasi.com/haber/2091451/anne-ve-cocuklari-otomobilin-altinda-kalmaktan-kilpayi-kurtuldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.