Florence Pugh kimdir?

Genç yaşta büyük bir başarı yakalamış olan İngiliz aktris Florence Pugh kimdir? genç yaşına rağmen yeteneği ve başarılı performanslarıyla Hollywood'un yükselen yıldızları arasında yer alan Florence Pugh nereli, kaç yaşında ve yer aldığı yapımlar neler?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
25 Temmuz 2023 17:28
GÜNCELLEME
25 Temmuz 2023 17:50
Florence Pugh kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Florence Pugh, İngiltere, Oxford'da 3 Ocak 1996'da doğdu.  Florence, oyunculuğa olan ilgisini erken yaşlarda keşfetmiştir. 17 yaşında "Wink" adlı bir tiyatro oyununda sahne almıştır. Bu performansıyla dikkat çeken genç aktris, ardından televizyon ve sinema projelerinde yer almaya başlamıştır. 

Profesyonel kariyeri

Florence Pugh, 2014 yılında çekilen "The Falling" adlı İngiliz drama filmiyle sinema dünyasındaki çıkışını yapmıştır. Ancak gerçek başarıyı, 2016 yılında başrolünü oynadığı "Lady Macbeth" filmiyle elde etmiştir. 

Daha sonra "Outlaw King" ve "Fighting with My Family" gibi önemli yapımlarda da rol almıştır. Ancak belki de en çok tanındığı ve büyük bir izleyici kitlesi edindiği proje, 2019 yılında yayınlanan "Little Women" filmidir. Bu uyarlamada Amy March karakterini canlandırmış ve performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı elde etmiştir. Pugh, sonraki yıllarda "Midsommar", "Black Widow" ve "Oppenheimer" gibi dikkat çeken filmlerde yer almıştır.

Filmografisi

-The Falling 

-Lady Macbeth 

-Outlaw King 

-Fighting with My Family 

-Little Women 

-Midsommar 

-Black Widow

- Oppenheimer

-Studio City 

-Marcella

    Yorumlar (0 yorum)
    Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
    Sonraki Sayfa