Gigi Hadid kimdir?

Dünyaca ünlü başarılı manken, model ve oyuncu olan Gigi Hadid kimdir? Adı Leonardo Dicaprio ile anılan Gigi Hadid aslen nereli, kaç yaşında? Gigi Hadid'in gerçek adı ne?

SM
Suat Mutlu
YAYINLAMA
11 Ekim 2023 14:33
GÜNCELLEME
11 Ekim 2023 16:45
Gigi Hadid kimdir?
SM
Suat Mutlu

Beraber çalıştığı markalar ve özel hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Gigi Hadid hakkında merak edilenler...

Gigi Hadid kimdir? 

Gigi Hadid,   23 Nisan 1995'te Los Angeles, California, ABD'de dünyaya geldi.  Mohamed Hadid ve eski model Yolanda Hadid'in kızıdır. Annesi Yolanda Hadid, 1990'lı yıllarda kendi modellik kariyeriyle koruyucudur ve "Real Housewives of Beverly Hills" adlı televizyon dizisinde de yer almıştır. Kendisi gibi manken kız kardeşi Bella Hadid'tir. 

Gerçek adı nedir? 

Gigi olarak tanınan ünlü modelin gerçek adı  Jelena Noura "Gigi" Hadid'tir. 

Kariyeri

Gigi Hadid'in kariyeri, 2013 yılında IMG Models ile anlaşma imzaladığında genç yaşta başladı. Büyük moda markaları ve tasarımcılarıyla yaptığı çalışmalarla hızla ün kazandı ve uluslararası tanınırlık kazandı. Gigi, Victoria's Secret Fashion Show da dahil olmak üzere prestijli moda şovları için podyumda yürüdü ve çok sayıda ünlü moda dergisinin kapaklarında yer aldı. 

Gigi Hadid, modellik kariyerinin yanı sıra televizyon programlarında ve müzik videolarında da yer aldı. Amerikan Müzik Ödülleri'ne ev sahipliği yaptı ve çeşitli hayırsever ve hayırsever çabalarda yer aldı.

Adı Leonardo Dicaprio ile anıldı

Zayn Malik ile uzun süredir beraber olduğu ve kendisinden çocuğu olan Gigi Hadid bu ilişkisine sonlandırmasından çok kısa bir süre sonra adı Leonardo Dicaprio ile anıldı. İkilinin başta beraber olmadığı iddia edilse de Gigi Hadid daha sonra yağtığı bir açılamada bu haberi doğrulamıştır. Ayrıca Leonardo Dicaprio daha önce Gigi Hadid'in kız kardeşi Bella Hadid'e birliktelik teklif etmişti. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa