Angus Cloud kimdir?

'Euphoria' dizisinde Fezco karakteri ile tanıdığımız Angus Cloud kimdir? Dün verilen ölüm haberi ile Hollywood dünyasını sarsan ve hayranlarını yasa boğan Angus Cloud nereli ve neden öldü?

SM
Suat Mutlu
YAYINLAMA
02 Ağustos 2023 10:26
GÜNCELLEME
02 Ağustos 2023 11:45
Angus Cloud kimdir?
SM
Suat Mutlu

Conor Angus veya tam adıyla Conor Angus Cloud Hickey,  10 Temmuz 1998 tarihinde Amerika Kaliforniya'da dünyaya geldi. Cloud,  Oakland Sanat Okulu'nda Üretim Tasarımı Okulu'nda eğitim aldı. Daha sonra Brooklyn'de bir tavuk ve waffle restoranında çalışırken Angus, kendisini dolandırdığından şüphelendiği Euphoria döküm ajanı Jennifer Venditti tarafından keşfedilmiştir. 

Aktörlük kariyerine "Euphoria" dizisiyle adım atmıştır ve bu rolü onun ilk büyük televizyon projesidir."Euphoria," ABD yapımı bir gençlik draması ve HBO kanalında yayınlanan bir televizyon dizisidir. Angus Cloud, bu dizide madde satıcısı olan "Fezco" karakterini canlandırmıştır. Fezco, izleyiciler tarafından ilgi çekici ve sevilen bir karakter olarak nitelendirilmiştir. 

Neden ve ne zaman öldü? 

Angus Cloud, 31 Temmuz 2023 tarihinde henüz 25 yaşında iken evinde ölü bulundu.  Henüz ölümüyle ilgili net bir açıklama gelmemiştir. Aktörün, yakın çevresinden gelen açıklamaya göre ölümünden bir hafta önce babasını kaybeden Cloud, İrlanda dönüşünde 'ciddi intihar düşünceleriyle mücadele ettiği' açıklamasında bulundu. 

Yer aldığı yapımlar

- Euphoria-2019

- The Perfect Women-2019

- North Hollywood-2021

- The Things They Carried-2022

- Your Lucky Day-2022

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa