Birbirlerine sopa ve taşlarla acımasızca saldırdılar

Şanlıurfa’da birbirine husumeti olan iki tarafın sopa ve taşlarla birbirlerine acımasızca saldırdığı anlar, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kayıt altına alındı. Husumetli taraflardan biri araçlarına binerek kaçmaya çalışırken taş yağmuruna tutulurken, ortalık savaş alanına döndü.
Mevlüt Peker
|
06 Ağustos 2023, Pazar - 00:51
Birbirlerine sopa ve taşlarla acımasızca saldırdılar

Şanlıurfa’da birbirlerine husumet besledikleri öğrenilen iki grup arasında acımasızca yaşanan taşlı, sopalı kavga, etrafta bulunan vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Alınan bilgilere göre olay, gece vakitlerinde Şanlıurfa iline bağlı Haliliye ilçesinin Sırrın Karşıyaka Mahallesinde meydana geldi.

Aralarında çok daha önceden husumet bulunduğu ileri sürülen iki grup birbirleriyle ölümüne kavga etti.

Önceden hazırladıkları anlaşılan özel sopa ve taşların kullanıldığı kavga, kılıçlı topuzlu meydan savaşlarını aratmadı.

Uzun süre ve acımasızca birbirlerine taş ve sopalarla saldıran tarafları ayırmak için kimse aralarına girmeye cesaret edemedi.

Olayı caddenin karşısından izleyen vatandaşların cep telefonu kameraları ile kayıt altına aldıkları kavganın şiddeti de cep telefonlarının mikrofonlarına yansıdı. Husumetlilerin birbirlerine her sopa vuruşlarında çıkan sesi, aradaki onlarca metre mesafeye rağmen cep telefonu mikrofonları kolaylıkla algıladı.

Husumetli taraflardan birini oluşturan birkaç grup üyesi araca binip uzaklaşmaya çalıştı ancak bu kez de araca binen şahıslar ve içinde bulundukları araç taş yağmuruna tutuldu.

Hem kavga sırasında aldığı darbeler hem de içinde bulunduğu aracın taş yağmuruna tutulmasının verdiği panik sebebiyle sürücünün bir süre aracı hareket ettiremediği görüldü.

Meydan savaşı gibi kavga, sürücünün aracını çalıştırarak olay yerinden ayrılmasıyla son buldu.

http://ankaramasasi.com/haber/2093167/birbirlerine-sopa-ve-taslarla-acimasizca-saldirdilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.