Bambam kimdir?

Dünyaca ünlü erkek müzik grubu olan Got7'nin üyelerinden biri olan ve sahne adıyla tanınan Bambam kimdir? K-pop dünyasının yabancı sanatçıları arasında yer alan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı sanatçı Bambam nereli, kaç yaşında?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
07 Ağustos 2023 10:54
GÜNCELLEME
07 Ağustos 2023 11:59
Bambam kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Kunpimook Bhuwakul, "Bambam" olarak bilinen sanatçı,  2 Mayıs 1997 tarihinde Tayland'ın başkenti Bangkok'ta dünyaya geldi. Bambam, genç yaşta dans yeteneği göstermeye başlayarak, 10 yaşında bir dans akademisine katıldı ve yeteneklerini geliştirdi. 

Kariyeri

Bambam,  2010 yılında, JYP Entertainment tarafından düzenlenen "Thailand Super Idol" yarışmasına katıldı ve burada yeteneklerini sergiledi. Bu yarışma sırasında JYP Entertainment tarafından keşfedilerek Güney Kore'ye davet edildi ve eğitim için stajyer olarak kabul edildi.

GOT7 grubuyla çıkış yapmadan önce, stajyerlik döneminde diğer stajyerlerle birlikte "WIN: Who Is Next" ve "Stray Kids" gibi JYP Entertainment stajyerleri arasındaki yarışmalara katıldı. Sonunda, 2014 yılında GOT7 adlı erkek müzik grubunun üyesi olarak resmi olarak çıkış yaptı.

GOT7, enerjik performansları, dans yetenekleri ve yakışıklı görünümleriyle hızla popüler oldu. Grup, Korece ve İngilizce şarkılar söyleyerek uluslararası bir hayran kitlesi edindi. Bambam, grup içinde ana dansçılardan biri olarak tanınır ve sahnedeki enerjisiyle ve kendine özgü dans tarzıyla dikkat çeker.

Solo kariyeri

Bambam 2021 yılında JYP  Entertainment ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte şirketten ve Got7 grubundan ayrılarak kariyerine solo olarak devam etti.  5 Mart 2021'de Abyss Company, BamBam'in kendileriyle özel bir sözleşme imzaladığını duyurdu. 

Bambam, aynı yıl Ribbon adlı albümü ve aynı adı taşıyan şarkısı ile ilk solo çıkışını gerçekleştirdi. 2023 yılında ise Sour & Sweet şarkısını piyasaya sundu. Genç  şarkısı kariyerine solo olarak konserler vererek devam etmektedir. 

Diskografisi

Got7 ile olan bazı parçaları

-Just Right

-Hard Carry

-Never Ever

-You Are

-Eclipse

Solo

-Sour & Sweet

-Ribbon 

-B

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa