Zayn Malik kimdir ?

One Direction grubunun eski üyesi Zayn Malik özel hayatı ve solo kariyeriyle merak ediliyor. Sizler için Zayn Malik'i araştırdık..

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
08 Ağustos 2023 11:25
GÜNCELLEME
08 Ağustos 2023 17:57
Zayn Malik kimdir ?
HM
Haber Merkezi Editör

Zayn Malik, İngiliz şarkıcı ve söz yazarı olarak bilinir. Tam adı Zain Javadd Malik'dir.  Aslen Pakistan uyruklu olan şarkıcı, 12 Ocak 1993 tarihinde İngiltere'nin Bradford şehrinde doğmuştur.

Müzik Kariyeri

Dünya çapında popülerlik kazanmasını One Direction adlı İngiliz erkek müzik grubuyla elde etmiştir.

Zayn Malik, 2010 yılında One Direction'ın televizyon programı "The X Factor"da yarışmacı olarak yer alarak müzik kariyerine başlamıştır. Grup, yarışmada ikinci sırada yer aldı ama büyük bir hayran kitlesi kazandı. 2011 yılında Simon Cowell'in kurduğu Syco Music ile anlaşma imzalayarak profesyonel müzik kariyerine başladı.

One Direction, dünya çapında büyük bir başarı elde etti ve genç kızların büyük ilgisini çekti. Grup, albümleri ve hit şarkılarıyla müzik listelerinde üst sıralarda yer aldı. Ancak, 2015 yılında Zayn Malik beklenmedik bir şekilde One Direction'dan ayrıldı ve solo kariyerine odaklandı.

Zayn Malik, solo kariyerinde R&B ve pop tarzında müzik yapmış, başarılı albümler çıkarmıştır. "Pillowtalk," "Dusk Till Dawn," "Let Me" gibi hit şarkılarıyla büyük beğeni kazanmıştır. Ayrıca moda dünyasında da etkinlik göstermiş, Vogue gibi dergilere kapak olmuş ve kendi giyim koleksiyonlarını tanıtmıştır.

Özel Hayatı

Kasım 2015'de Amerikalı model Gigi Hadid ile başladığı ilişkisinden,  23 Eylül 2020 tarihinde Khai Hadid adını verdikleri bir çocukları olmuştur. Çift 2021 yılında birlikteliklerine son vermiştir.

Solo albümler

  • Mind Of Mine (2016)
  • Icarus Falls (2018)
  • Nobody Is Listening (2021)
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa