Stray Kids Lee Know kimdir?

Son dönemlerin yükselen erkek müzik grupları arasında yer alan Star Kids üyesi olan Lee Know kimdir? dans yetenekleri ve sahne enerjisiyle grubun müziğine ve performanslarına katkıda bulunan Lee Know nereli, kaç yaşında?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
09 Ağustos 2023 10:28
GÜNCELLEME
09 Ağustos 2023 11:38
Stray Kids Lee Know kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Lee Know, sahne adıyla bilinen gerçek adıyla Lee Min-ho,  25 Ekim 1998 tarihinde Güney Kore Gimpo'da dünyaya geldi.  Lee Know, liseyi eğitimini  Gimpo Jeil Teknik Lisesi'ni tamamlayarak mezun oldu. Lise yıllarında dansa olan ilgisini keşfeden Lee Know, bir dans akademisine kaydolarak orada kendini geliştirdi ve   uzun yıllar arka dansçı olarak turnelerde dans etti. 

Kariyeri

Lee Know, dansçı olarak adım attığı kariyerine JYP Entertainment şirketi tarafından düzenlenen seçmelere davet alarak seçmelere katıldı. Şirketten uzun süre haber alamayan Lee Know, dansçı olarak kariyerine devam ederken şirketten seçildiğini ve şirkete davet edildiğinin haberini alır. 

Şirkete katılan Lee Know, kısa stajyerliğinin ardından 2017 yılına Stray Kids grubu ile çıkış yaptı.  Lee Know, grubun ana dansçılarından biri olarak bilinir. Sahip olduğu dans yetenekleri ve enerjik sahne performansıyla dikkat çekmektedir.  Stray Kids'in müzik kariyeri boyunca birçok şarkıda vokallerde yer almış ve dans yeteneklerini sergilemiştir. 

Diskografisi

Albümler

  1. "I Am NOT" (2018)
  2. "I Am WHO" (2018)
  3. "I Am YOU" (2018)
  4. "Clé 1: MIROH" (2019)
  5. "Clé 2: Yellow Wood" (2019)
  6. "Clé: LEVANTER" (2019)
  7. "GO生 (GO LIVE)" (2020)
  8. "IN生 (IN LIFE)" (2020)
  9. "NOEASY" (2021)
  10. "NOEASY (Standard Edition)" (2021)

Ortak parçalar

1. Ice Americano
2. Drive

Lee Know kedileri

Lee Know kardeşlerim diye adlandırdığı üç tane kedisi vardır. İsimleri: Soonie, Doongie, Dori. İlk kedisi Soonie bir veteriner kliniğinde gördü ve göz teması kurduktan sonra onun kendi kedisi olduğunu anladığını söyledi. Doongie'yi bir tanıdıklarından, Dori'yi ise terk edilmiş hayvan barınağından almıştır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa