Pete Davidson kimdir?

Hem komedi hem de oyunculuk alanlarında genç yaşına rağmen etkileyici bir kariyere sahip olan Pete Davidson kimdir? Yer aldığı yapımlara dikkatleri üzerine çeken Pete Davidson nereli, kaç yaşında?

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2023 17:31
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2023 17:43
Pete Davidson kimdir?
HM
Haber Merkezi Editör

Pete Davidson, tam adıyla Peter Michael Davidson,  16 Kasım 1993 tarihinde New York, Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyaya geldi. 

Kariyeri

Pete Davidson, genç yaşta stand-up komedi sahnesine adım atan Davidson, komedi kulüplerinde performanslar sergileyerek deneyim kazandı. Kısa sürede mizah anlayışı ve rahat tavırlarıyla izleyicilerin ilgisini çekti.

2014 yılında sadece 20 yaşındayken "Saturday Night Live" (SNL) adlı ünlü komedi skeç programına katıldı. SNL, Amerika'da uzun yıllardır devam eden ve ünlü isimlerin yetiştiği bir platformdur. Davidson da burada genç yaşına rağmen hızla popülerlik kazandı. Skeçlerdeki performansları, kendine özgü espri tarzı ve samimi sunumuyla dikkat çekti.

Davidson, SNL'deki çalışmalarının yanı sıra oyunculuk kariyerine de odaklandı. "Trainwreck," "Set It Up," "The Dirt" ve en dikkat çekici filmi olan "The King of Staten Island" gibi yapımlarda rol aldı. "The King of Staten Island," Davidson'ın kendi yaşamından izler taşıyan ve kendi hayat hikayesini yansıtan bir yapım olarak öne çıktı.

    Filmografisi

    1. Trainwreck (2015) - Kedicik
    2. School Dance (2014) - Üfürükçü
    3. Set It Up (2018) - Duncan
    4. The Dirt (2019) - Tom Zutaut
    5. What Men Want (2019) - Danny
    6. The Angry Birds Movie 2 (2019) - Jerry (Seslendirme)
    7. The King of Staten Island (2020) - Scott Carlin / Ana Karakter (Aynı zamanda senaryosunu da yazdı.)
    8. The Suicide Squad (2021) - Blackguard
    Yorumlar (0 yorum)
    Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
    Sonraki Sayfa