Özdağ'dan İmamoğlu hakkında dikkat çeken sözler

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimlere 7 kala adaylıkla ilgili konuştu. Seçimlere kendi adaylarıyla gideceklerini belirten Özdağ, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da eleştiride bulundu. Özdağ, "Kariyer planlamasını yapan bir belediye başkanının İstanbul için faydalı olacağını düşünmüyorum" dedi.
Onur Çetinkaya
|
27 Ağustos 2023, Pazar - 09:09
Özdağ'dan İmamoğlu hakkında dikkat çeken sözler

Mart ayında yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı.

Türkiye, özellikle büyük şehirlerde seçim sonucunu  merakla beklerken siyasi isimlerden de önemli açıklamalar gelmeye başladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimlere dair konuştu.  İYİ Parti'nin ardından Zafer Partisi de yerel seçimler için kararını verdi. 

Kendi adaylarıyla girecekler 

Genel Başkan Ümit Özdağ, parti olarak yerel seçimlerde kendi adaylarını çıkartacaklarını belirtti.

Öte yandan Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için de önemli açıklamalarda bulundu. 

"Faydalı olacağını düşünmüyorum"

Zafer Partisi Genel Başkanı, "İstanbul'da, 5 yıl süreyle hizmet imkanını doğru dürüst değerlendirmeyip, kendi kişisel kariyer planlamasını yapan bir belediye başkanının İstanbul için faydalı olacağını düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Özdağ,"  İmamoğlu geçen seçimlerde çok büyük bir destek bularak seçimleri kazandı. Bunu doğru bir şekilde değerlendirmesi durumunda bugün böyle bir konuyu konuşmuyor olurduk ama İmamoğlu vaktini İstanbul'a ayırmak yerine sürekli Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığı üzerinde durdu ve bugün gelmiş olduğumuz yer, "Beni desteklerseniz kazanırım" noktası." açıklamasını yaptı. 

http://ankaramasasi.com/haber/2096347/ozdagdan-imamoglu-hakkinda-dikkat-ceken-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.