Martha Hunt kimdir?

Victoria's Secret Melekleri arasında yer almış olan Martha Hunt kimdir? Modellik ve oyunculuk kariyeriyle birlikte samimi ve doğal kişiliğiyle de tanınan Martha Hunt nereli, kaç yaşında?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2023 16:35
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2023 21:32
Martha Hunt kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Martha Hunt, 27 Nisan 1989 tarihinde Amerika Kuzey Karolina'da dünyaya geldi. 

Kariyeri

Martha Hunt, kariyerine 2007 yılında bir model ajansıyla anlaşma yaparak başladı. İlk başta yerel projelerde çalışsa da zamanla daha büyük markaların dikkatini çekmeye başladı. Victoria's Secret ile çalışmaya başlamadan önce, Free People, Hugo Boss, Chanel, Prada gibi birçok ünlü markanın kampanyalarında ve defilelerinde yer aldı.

Martha Hunt, 2013 yılında Victoria's Secret'ın meleği (Angel) olarak seçildi. Melekler, markanın en ünlü ve tanınmış modelleridir. Victoria's Secret defilelerinde dünyanın dört bir yanından izleyicilerin karşısına çıkarlar. Martha Hunt, 2013-2018 yılları arasında düzenlenen birkaç defilede yer aldı.

Martha Hunt, modellik kariyerinin yanı sıra oyunculuk da yapmıştır. 2016 yapımı "The Neon Demon" adlı filmde "Mädchen am Pool" karakterini canlandırdı. Ayrıca Taylor Swift'in "Bad Blood" müzik videosunda da yer aldı.

    Yorumlar (0 yorum)
    Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
    Sonraki Sayfa