Buğra Çalgay'ın şehadet haberi ailesine verildi

Pençe Kilit Operasyonu esnasında askeri aracın devrilmesi sebebiyle şehit olan asker Buğra Çalgay’ın şehadet haberi Tokat’taki ailesine verildi.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
29 Ağustos 2023 19:20
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2023 19:25
Buğra Çalgay'ın şehadet haberi ailesine verildi
MP
Mevlüt Peker Editör

Pençe Kilit Operasyonu'nun devam ettiği Kuzey Irak'ta, bir askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay'ın acı haberi ailesine iletildi.

Tokat Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Tokatlı hemşehrimiz P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay (29), Pençe Kilit Operasyonu sırasında meydana gelen askeri araç devrilmesi sonucu şehit oldu. Rahmetliye Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, şehir halkına ve milletimize başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verildi.

Şehit Çalgay'ın haberi, Tokat merkezde bulunan baba evine ulaşmış ve evin önüne Türk bayrakları asıldı. Şehidin annesinin daha önce vefat ettiği, eşinin ise Çorum'da ikamet ettiği öğrenildi.

Evli ve bir çocuk babası olan Şehit Çalgay'ın baba evine, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da ziyarette bulundular.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa