Destici’den Zafer Bayramı mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Mevlüt Peker
|
29 Ağustos 2023, Salı - 19:36
Destici’den Zafer Bayramı mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle  mesaj yayımlayan Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici, Sultan Alparslan’dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e tüm Türk liderlerini rahmetle andı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kurtuluş Savaşımız, milletimizin gönlünde ve hafızasında, kadim Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olarak yer alır.

Birinci Dünya Savaşı’nın ardından, işgal edilen vatanımızı kurtarmak için 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlayan büyük mücadeleyi, 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlandırarak, ülkemizdeki son düşman kalıntılarını temizledik.

Türk Milleti, 29 Ekim 1923’te, tarihin son büyük, bağımsız Türk devletini, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu.

Ağustos ayı da Türk tarihi de milletimizin kazandığı zaferlerle doludur.

Geriye dönüp tarihimize baktığımızda, her başarıyı, her zaferi inşa eden en önemli etkenlerin, elbette önce “bilim” ve “kurmay aklı”, sonrasında “değerlerimizin etrafında bir araya gelmemiz” ve “birlikte var olma irademiz” olduğunu görürüz.

Bu unsurlar, aynı zamanda milliyetçiliğimizin temellerini oluşturur.

Zaman zaman, içimizden ve dışarıdan, bizi millet yapan değerlere düşmanlık edenlerin, mazimizdeki zaferlere de düşman olduklarını da görüyoruz.

Dünyanın en değerli topraklarında yaşıyoruz.

Öyle görünüyor ki burada yaşadığımız sürece, hür, bağımsız ve müreffeh bir şekilde var olma mücadelemiz çok uzun zamanlar devam edecek.

Bunu da değerlerimizin etrafında birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü olarak, güçlü kalarak başarmaya devam edeceğiz.

30 Ağustos 1922’nin 101. yılında, Sultan Alparslan’dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bu toprakları bize vatan yapan, İstiklal Savaşı’mızı kazanarak, ay yıldızlı al bayrağımızın altında hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan milletimizin kahraman evlatlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmetle, şükranla ve saygıyla yad ediyorum.

Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’müzü, gelecekteki zaferlere vesile olması dileklerimle kutluyorum.”

http://ankaramasasi.com/haber/2096649/desticiden-zafer-bayrami-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.