İYİ Parti İstanbul ve Ankara’da kendi adaylarını çıkaracak

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “İstanbul ve Ankara'da kendi adaylarımızı çıkaracağız” dedi.
Mevlüt Peker
|
29 Ağustos 2023, Salı - 20:25
İYİ Parti İstanbul ve Ankara’da kendi adaylarını çıkaracak

İYİ Parti'nin Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu, 31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimlere dair açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile Ankara'da kendi adaylarını destekleyeceklerini belirtti.

Kürşad Zorlu, İYİ Parti'nin genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: "Yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'da ittifak yapılacak mı?" sorusuna, "Kendi adaylarımızı çıkaracağız. Bu yönde hazırlık ve gayret içerisindeyiz. Bu hazırlıkları kısa bir süre içerisinde tamamladığımızda, milletimizle bu durumu paylaşacağız" şeklinde cevap verdi.

"Kendi adaylarımızı çıkarma amacıyla çaba sarf ediyoruz"

Yerel seçimlerde işbirliğinin nasıl şekilleneceği konusunda Zorlu, "Genel Başkanımızın ifadesine göre, milletimizin talepleri ve her bölgenin özel koşulları göz önünde bulundurularak, işbirlikleri belli bölgelerde mümkün olabilir. Önemli olan, yerel düzeyde hizmetin nasıl sağlanacağıdır. Cumhur İttifakı'nın yaklaşımı 'Merkezde biz, yerelde biz, her yerde biz. O zaman hepimiz Türkiye'yiz' gibi bir yaklaşım taşımıyor. Bu anlayışla Türkiye yönetilemez. Biz 85 milyon vatandaşımızın çeşitliliği ve zenginliğini yansıtan bir seçim atmosferi arzuluyoruz. Bu bağlamda, kendi adaylarımızı çıkarmak için gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımızı başlattık" dedi.

Zorlu, ayrıca yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Meral Akşener'in Eylül ayının ortasından itibaren parti teşkilatlarıyla bir araya geleceğini açıkladı.

http://ankaramasasi.com/haber/2096652/iyi-parti-istanbul-ve-ankarada-kendi-adaylarini-cikaracak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.