Cem Büyükhanlı kimdir? Cem Büyükhanlı'nın ölüm nedeni nedir?

Bugün İstanbul'daki evinde ölü bulunan Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı kimdir? Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı kaç yaşında? Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı'nın mesleği nedir? Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı neden öldü? sorularını sizler için haberimizde cevapladık...

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
07 Eylül 2023 22:07
GÜNCELLEME
07 Eylül 2023 23:07
Cem Büyükhanlı kimdir? Cem Büyükhanlı'nın ölüm nedeni nedir?
HM
Haber Merkezi Editör

Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasına katılarak adından söz ettiren Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı bir hafta önce ciğerlerinde meydana gelen pıhtılaşma nedeniyle yoğun bakımda entübe edildi. Daha sonra düzelerek tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilip Beşiktaş'taki evine dönen Cem Büyükhanlı'dan yakınları bir süre haber alamadı. Cem Büyükhanlı'nın telaşlanan babasının arayarak rica etmesi üzerine komşusu Cem Büyükhanlı'nın evinin kapısını dün çaldı.

Cem Büyükhanlı'nın cansız bedeni bulundu

Yanıt alamayınca yetkililere haber verilmesi üzerine çilingir yardımıyla içeriye giren polis ekipleri, Cem Büyükhanlı'nın hareketsiz bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemelerin neticesinde hayatını kaybettiği tespit edilen Cem Büyükhanlı'nın cesedi üzerinde herhangi bir darp izine rastlanılmadı. Olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

Cem Büyükhanlı kimdir?

Büyükhanlı Holding'in varisi, Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı 1974 yılında Ankara'da doğdu. İş insanı Cem Büyükhanlı, cemiyette Büyükhanlı Holding'in varisi olarak biliniyor. Ünlü fotoğrafçı ve oyuncu Bennu Gerede ile 2010 yılında dünya evine giren Cem Büyükhanlı, 15 ay evli kaldı.

Büyükhanlı'nın ölümünden sonra Bennu Gerede sosyal medya hesabı üzerinden, “Sevgili Cem'im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın. Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat.” paylaşımında bulundu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa