Ayhan Bora Kaplan örgütü operasyonu: 20 gözaltı daha!

Başkent Ankara'da, Ayhan Bora Kaplan'ın lideri olduğu suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 20 zanlı daha yakalanarak gözaltına alındı.
Mevlüt Peker
|
09 Eylül 2023, Cumartesi - 22:10
Ayhan Bora Kaplan örgütü operasyonu: 20 gözaltı daha!

Ankara'nın başkenti, "Ayhan" takma adıyla bilinen şüpheli Bora Kaplan'ın lideri olduğu suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında 20 başka kişi daha gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordine ettiği operasyon, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın dün Esenboğa Havalimanı kontrol noktasında yakalanmasının ardından 4 kişi daha gözaltına alınmasıyla başlamış ve soruşturma genişletildi.

Polis ekipleri, suç örgütüyle bağlantılı kişileri yakalamak için Ankara merkezli bir soruşturma çerçevesinde Ağrı, Kocaeli, Çorum ve Konya'daki adreslere sabahın erken saatlerinde operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonlar sonucunda toplamda 20 şüpheli daha gözaltına alındı. Bu da toplam gözaltı sayısını 25'e çıkardı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda birçok ruhsatsız silah ve mermi ele geçirildi.

Önceden "Ayhan" takma adını kullanmış olan Bora Kaplan hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "kasten yaralama" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından yakalama kararı bulunduğu bildirildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2098292/ayhan-bora-kaplan-orgutu-operasyonu-20-gozalti-daha
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.