Barış Akarsu'nun sevgilisi kimdir?

​​Anadolu Rock müziğin unutulmaz ismi Barış Akarsu'nun sevgilisinin kim olduğu araştırılıyor. Barış Akarsu'nun sevgilisi kimdir? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2023 09:21
GÜNCELLEME
14 Eylül 2023 09:43
Barış Akarsu'nun sevgilisi kimdir?
Ecem Çetin Editör

2007 yılında geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden rock müziğin efsanevi ismi Barış Akarsu'nun sevgilisinin kim olduğu araştırılıyor.

Peki Barış Akarsu'nun sevgilisi kimdi, öldü mü? İşte merak edilen detaylar..

Barış Akarsu'nun sevgilisi Zeynep Koçak, Akarsu'nun yaşamını yitirdiği kazada olay yerinde hayatını kaybetmişti. 

Akarsu'nun Yalancı Yarim dizisindeki rol arkadaşı oyuncu Merve Sevi, verdiği bir röportajda Barış Akarsu ve sevgilisi ile ilgili şunları söylemişti;

"Evlenme kararı almışlardı"

"Barış ile Zeynep birbirini çok seviyordu. Yedi yıldır çıkıyorlardı. Hatta evlenme kararı almışlardı. Barış da bunun sinyalini bir röportajında vermiş ve 'En büyük isteğim bir kızımın olması' demişti. Ne yazık ki bu hayali gerçekleştiremediler. Ama onları ölüm bile ayıramadı" 

Barış Akarsu'nun vefatı 

Anadolu Rock'ın sürmeli çocuğu doğum günü olan 29 Haziran 2007'de Zeynep Koçak ve arkadaşları  Nalan Kahraman ile  Muğla ilinin Bodrum ilçesine 5 kilometre mesafede olan Torba Kavşağı'nda bir trafik kazası geçirdi. Koçak ve Kahraman olay yerinde hayatını kaybederken, Barış Akarsu kaldırıldığı hastanede 5 günlük yaşam mücadelesinin ardından 4 Temmuz 2007'de yaşama veda etti.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa