Lucifer Michaelson kimdir?

Çektiği videolar ve açıklamaları ile sık sık gündemde olan lucifer michaelson kimdir? Son günlerde adı mahkeme salonlarında geçmeye başlayan lucifer michaelson nereli, kaç yaşında ve neden mahkemelik oldu?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
14 Eylül 2023 14:37
GÜNCELLEME
14 Eylül 2023 15:00
Lucifer Michaelson kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Sosyal medya ile tanıdığımız Lucifer michaelson, gerçek adıyla Kaan Alkan, 1990 yılında doğduğu tahmin ediliyor.Texsas'ta dünyaya gelen Lucifer, 3 yaşında iken Türkiye'ye dönüş yapıyor. 

Hayatı boyunca farklı sektörlerde faaliyet gösteren Lucifer, en çok müzik sektörüne ilgi duyarak kendini bu alanda geliştirmiştir. Lucifer; Gökhan Özen, Şebnem Ferah, Ömür Gedik ve İrem Derici gibi ünlü şarkıcıların kliplerinde yer almıştır. 

Bu alandaki faaliyetleri Lucifer'ı moda dünyasına yönlendirmiş ve çeşitli markalar için modellikte yapmıştır. Şimdilerde kendi Youtube hesabından içerik üreticiliği yaparak kariyerini sürdürmektedir. 

Dolandırıcılıktan hakim karşısına çıktı!

Lucifer,  göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı. 

Bu olay üzerine Lucifer, şu naçıklamalarda bulundu:

"Firma Türkiye'ye şube açtıktan sonra benim fotoğraflarımı izinsiz kullandı. Kendileri yapmış gibi adımı etiketleyerek paylaştılar" dedi. Fotoğrafların ardından kendisine sürekli olarak ameliyat hakkında yorum ve mesaj geldiğini söyleyerek "Gözlerimi nerede yaptırdığımı sordular. Ben de yurt dışında yaptırdığımı söyledim. Maria Shirley Daniel de mesaj attı. 'Gözlerini canlı görmek istiyorum' dedi. Sonra otel lobisinde görüştük"  "Türkiye'dekilerden yaptırmak istediğini söyledi. Ben de firmaları tanımadığımı söyledim. O da yaptırmış memnun kalmamış. İsimlere ulaşamamış. Bana isimleri sordu ben de tanımadığımı söyledim. Onlarda da benim resmimi kullandığı için benim onları tanıdığımı düşünüp beni de şikayet etmiş" açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa