Bursa'da bir genç babaannesi ile halasının boğazını kesti

Bursa’da uyuşturucu madde kullandığı ileri sürülen genç bıçakla babaannesinin ve halasının boğazını kesti. Hala öldü, babaanne ağır yaralı…
Mevlüt Peker
|
14 Eylül 2023, Perşembe - 18:56
Bursa'da bir genç babaannesi ile halasının boğazını kesti

Bursa'da, uyuşturucu madde kullanmış olduğu iddia edilen genç, aynı evde yaşayan halasını ve babaannesini boğazını keserek saldırdı. Halası olay yerinde hayatını kaybederken, babaanne ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Korkunç olay, Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş, Sakarya Mahallesi Çam Sokak'ta gerçekleşti.

İddialara göre, uyuşturucu madde kullanmış olan 23 yaşındaki Y.B., bir arkadaşıyla birlikte kahvaltı yaptıktan sonra halası Safiye Balaban (49) ile babaannesi Sabriye Balaban'ın (75) aynı evde yaşadıkları Çam Sokak'taki eve gitti.

İddiaya göre, uyuşturucu alabilmek için halası ve babaannesinden para isteyen torun Y.B., para alamayınca bağırmaya başladı.

Y.B., halası ve babaannesini darp etmeye başladı ve kriz geçirdiğinde yanında getirdiği bıçakla önce halası Safiye Balaban'a saldırdı.

Halasının boğazını kesen Y.B. aynı bıçakla babaannesine de saldırdı.

Arbede sırasında çıkan gürültü, kapıya dayanan komşuları korkuttu ve torun Y.B. suç aleti olan bıçakla birlikte olay yerinden kaçtı.

Boğazı kesilen hala Safiye Balaban olay yerinde yaşamını yitirirken, bıçak darbesi alan babaanne Sabriye Balaban (75), ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulansıyla Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerine kısa süre içinde çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Ekipler, şüphelinin yakalanması için geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Ayrıca, şüpheli Y.B.'nin daha önce uyuşturucu kullanma suçundan sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2099234/bursada-bir-genc-babaannesi-ile-halasinin-bogazini-kesti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.