Andulasyon terapisi nedir?

Son dönemlerin en merak edilen tedavi yöntemlerinden Andulasyon terapisi merak ediliyor. Peki, Andulasyon terapisi nedir?

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
15 Eylül 2023 17:35
GÜNCELLEME
15 Eylül 2023 17:41
Andulasyon terapisi nedir?
HM
Haber Merkezi Editör

Andulasyon terapisi, geniş bir frekans aralığında dokularda biyolojik rezonans titreşimleri üreten, mekanik titreşim ve kızılötesi derin ısının kombinasyonundan oluşan bir terapi yöntemidir.

Andulasyon terapisi, vücudun kendi kendini iyileştirme mekanizmalarını harekete geçirerek, ağrıyı azaltmaya, doku iyileşmesini hızlandırmaya, kasları gevşetmeye, kan dolaşımını iyileştirmeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.

Andulasyon terapisi hangi durumlarda faydalıdır

Andulasyon terapisi, aşağıdakiler gibi çeşitli sağlık sorunlarının tedavisinde kullanılabilir:

  • Ağrı: Andulasyon terapisi, kronik ağrı, kas ağrısı, eklem ağrısı, baş ağrısı ve migren gibi ağrıların tedavisinde etkili olabilir.
  • Doku iyileşmesi: Andulasyon terapisi, yara iyileşmesini hızlandırmaya, ameliyat sonrası iyileşmeyi desteklemeye ve spor yaralanmalarını tedavi etmeye yardımcı olabilir.
  • Kas gevşemesi: Andulasyon terapisi, kas spazmlarını ve krampları gidermeye, kas gerginliğini azaltmaya ve kas ağrısını hafifletmeye yardımcı olabilir.
  • Kan dolaşımı: Andulasyon terapisi, kan dolaşımını iyileştirmeye, oksijen ve besinlerin dokulara ulaşmasını sağlamaya ve toksinlerin atılmasına yardımcı olabilir.
  • Bağışıklık sistemi: Andulasyon terapisi, bağışıklık sistemini güçlendirmeye, hastalıklara karşı direnci artırmaya ve enfeksiyonları önlemeye yardımcı olabilir.

Andulasyon terapisi, genel olarak güvenli bir tedavi yöntemidir. Ancak, hamile kadınlar, kalp hastalığı olanlar, yüksek tansiyonu olanlar, epilepsi hastaları ve kanser hastaları gibi bazı durumlarda dikkatli kullanılmalıdır.

Andulasyon terapisi, 15-30 dakikalık seanslar şeklinde uygulanır. Seans sayısı, tedavi edilen sağlık sorununa göre değişir.

Andulasyon terapisi, geleneksel tedavi yöntemlerine ek olarak uygulanabilen etkili bir tamamlayıcı tedavi yöntemidir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa