İYİ Parti, Kuveytli yazar için harekete geçti

Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, hakaret dolu sözlerle hedef aldı. Söz konusu paylaşıma İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu'dan tepki geldi. Zorlu, Rumaih hakkında suç duyurusunda bulundu.
Onur Çetinkaya
|
18 Eylül 2023, Pazartesi - 16:17
İYİ Parti, Kuveytli yazar için harekete geçti

Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih'in Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etmesi büyük tepki yarattı. 

Siyasi isimler sosyal medya hesaplarından duruma tepki gösterdi. O isimlerden biri de İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu oldu.

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı  Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında Türkiye'yi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan Kuveytli Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih hakkında harekete geçti.

Suç duyurusunda bulundu

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Zorlu, Adalet Bakanlığı başta olmak üzere yetkilileri göreve çağırdı. 

Kürşad Zorlu açıklamasında "Bu tür provokasyonlar siyasi iktidarın yanlış politikalarıyla farklı sosyal medya platformlarında da son dönemde artmıştır. Toplumda infial yaratan böylesi paylaşımlar için bir an önce tedbir alınmalıdır. Ben de bugün Avukatlarımız aracılığıyla bu örnekteki provokatör şahsın ivedilikle vatandaşlık durumunun tespit edilmesi, Türkiye ile her türlü faaliyetinin ve ilişkisinin belirlenmesi için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Gerekli işlemlerin en hızlı şekilde yürütülebilmesi için başta Adalet Bakanlığı olmak üzere yetkili makamları göreve çağırıyorum." ifadelerine yer verdi. 

http://ankaramasasi.com/haber/2100087/iyi-parti-kuveytli-yazar-icin-harekete-gecti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.