Alacakaranlık filminin serileri nelerdir? Alacakaranlık oyuncu kadrosunda kimler var?

Fantastik türünün en bilenen ve en çok izlenen filmlerinden birisi olan Alacakaranlık filminin serileri nelerdir? Alacakaranlık oyuncu kadrosunda kimler var? Alacakaranlık hangi yıl yayınlandı? İşte detaylar

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2023 13:02
GÜNCELLEME
19 Eylül 2023 13:36
Alacakaranlık filminin serileri nelerdir? Alacakaranlık oyuncu kadrosunda kimler var?
Ecem Çetin Editör

Türkiye'de ve dünyada çok sayıda hayran kitlesi bulunan Alacakaranlık, izleyenler ve hayranlar tarafından  halen ilgiyle takip ediliyor. 

Alacakaranlık filmi kaç seri? Alacakaranlık oyuncu kadrosunda kimler var? Alacakaranlık filmi konusu ne? Sorularına yanıt aranıyor. 

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene, Kellan Lutz, Anna Kendrick, Peter Facinelli, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Billy Burke,Christian Serratos, Stephenie Meyer, Cam Gigandet, Rachelle Lefevre, Michael Welch,Gil Birmingham, Edi Gathegi, Justin Chon, Sarah Clarke,Katie Powers, Catherine Grimme,Matt Bushell, José Zúñiga,Trish Egan, Ned Bellamy, Ayanna Berkshire, Gregory Tyree Boyce, Alexander Mendeluk, Gavin Bristol,Solomon Trimble, Hunter Jackson,Victoria Geil, Edward Stiner, Rana Morrison, Sean McGrath,Brianna Womick, Madison Riley,Tanaya Beatty, Jade QuoniMarissa Ghavami, Madison Rileyi,Paul Darnell

Kaç seri? 

Film, Alacakaranlık, Yeni Ay, Tutulma, Şafak Vakti Bölüm 1 , Şafak Vakti Bölüm 2 olmak üzere toplam 5 seridir.

Konusu ne? 

Lise çağında olan genç kız  Isabella "Bella" Swan  ile 109 yaşında bir vampir olan  Edward Cullen'ın aşkını anlatır. Serinin her bri ikilinin ve çevresindekilerin hayatlarına dair yaşanan olayları aktarır. 

Ne zaman yayınlandı? 

Alacakaranlık, 12 Haziran 2009  yılında beyaz perdede yerini alırken, filmin son serisi ise16 Kasım 2012 tarihinde yayınlanmıştır. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa