Yüksel Kocaman'dan hediye iddiaları hakkında suç duyurusu

Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman, Ayhan Bora Kaplan'dan villa ve otomobil aldığı iddiasını yalanladı. Kocaman, söz konusu iddiayı ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
19 Eylül 2023 15:03
GÜNCELLEME
19 Eylül 2023 15:13
Yüksel Kocaman'dan hediye iddiaları hakkında suç duyurusu
HM
Haber Merkezi Editör

Suç örgütü lideri olmak suçlamasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan'dan villa ve otomobil hediye aldığı iddia edilen  Ankara eski Başsavcısı, Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman  sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Kocaman açıklamasında, hediye aldığı iddialarını yalanladı. İddialara ilişkin suç duyurusunda bulunacağını belirten Kocaman, şu ifadeleri kullandı: 

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturmada gözaltına alınan kişiden hediye olarak villa ve araba aldığıma yönelik oluşturulmaya çalışılan; mesnetsiz, temelsiz, tümüyle yalandan ibaret maksatlı iftiralar sebebi ile açıklama yapma zorunluluğu gerekmiştir.

Benim Çayyolu’nda evim yoktur, Esenboğa yolundaki bayiden hiçbir zaman lüks araç almadım.

Sosyal, görsel ve yazılı medya yolu ile bu haksız, lekeyici, mesnetsiz yalanları yazan, yaygınlaştıran kötü niyetli herkesle ilgili olarak suç duyuları yapılıp, manevi tazminat davaları açarak hem kendimin ve ailemin hem de mensubu olmaktan gurur duyduğum yargının onurunu koruyacağım"

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa