Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ''tehdit '' yanıtı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ana muhalefet partisi, seçimi kazanırsak mültecileri göndereceğiz diye tehdit etti" sözlerine, "Erdoğan, ABD’ye şirin gözükmek için, bizi ve tüm muhalefeti ‘Dış Güçler’e şikâyet etmiş. "Affedilir miyim, 3-5 Dolar koparabilir miyim” diye kapı kapı dolaşıp bizi şikayet eden bir kişiden, bu ülkeye Cumhurbaşkanı olmaz! yanıtını verdi.
Ecem Çetin
|
19 Eylül 2023, Salı - 17:35
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ''tehdit '' yanıtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Birleşmiş Milletler’in (BM) 78’inci Genel Kurulu'na katılmak üzere gittiği Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili konuştu. 

Erdoğan, "Ülkemizde ana muhalefet partisi, seçimi kazanırsak mültecileri göndereceğiz diye tehdit etti. Biz ise tam aksi. Biz mültecilere olan ev sahipliğine aynen devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine CHP liderinden yanıt geldi. Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı şu ifadeleri kullandı; 

"Ülkemizi küçük düşürmüş"

"Erdoğan ABD ziyareti sırasında, kendisini affettirme ve 3-5 Dolar alabilmenin heyecanına kapılmış. Para dilenmek için, yine ülkemizi küçük düşürmüş. 

"Bizi ve tüm muhalefeti ‘Dış Güçler’e şikâyet etmiş"

Anlaşılan o ki, BOP Eş Başkanı olarak ülkemizi mülteci kampına çeviren, mahallelerimizin kimlikleriyle oynayan Erdoğan, ABD’ye şirin gözükmek için, bizi ve tüm muhalefeti ‘Dış Güçler’e şikâyet etmiş. 

"Bu ülkeye Cumhurbaşkanı olmaz!"

Siyasi ve ahlaki meşruiyetini yitirmek, işte tam da budur. “Affedilir miyim, 3-5 Dolar koparabilir miyim” diye kapı kapı dolaşıp bizi şikayet eden bir kişiden, bu ülkeye Cumhurbaşkanı olmaz!"

http://ankaramasasi.com/haber/2100365/kemal-kilicdaroglundan-cumhurbaskani-erdogana-tehdit--yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.