Serhat Oğuz’dan Mansur Yavaş’a “Gidicisin” mesajı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Mansur Yavaş’ı Ankara’da favori gösterenlere yanıt verdi. Oğuz, “28 Mayıs seçimleri öncesinde de Kemal bey favori gösteriliyordu. Favori sandıktan çıkacak. Sandıktan ne çıkıyorsa herkes onu kabullenecek. Sonra o travmayı atlatamıyorlar. 28 Mayıs'ta o gece Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu çıktı Hacivat Karagöz oynadılar” dedi. Serhat Oğuz, Ankara’yı alacaklarını vurguladı.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
20 Eylül 2023 16:11
GÜNCELLEME
20 Eylül 2023 17:20
Serhat Oğuz’dan Mansur Yavaş’a “Gidicisin” mesajı
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ankara Masası Gündem Özel programında gazeteci Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

“Mansur Yavaş , milliyetçi muhafazakar seçmen için hayal kırıklığıdır”

Mansur Yavaş’a eleştiriler yönelten Oğuz, "Mansur Yavaş zikzak yapıyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nde siyaset yapan bir Mansur Yavaş'ın ve üstelik siyasi geçmişini milliyetçi, muhafazakar seçmene borçlu olan Mansur Yavaş'ın tamamen siyasetin öbür kulvarında Cumhuriyet Halk Partisi'ne savrulması gerçekten hazin bir hikayedir. Mansur Yavaş , milliyetçi muhafazakar seçmen için hayal kırıklığıdır." değerlendirmesinde bulundu.

“28 Mayıs’ta Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Hacivat-Karagöz oynadılar”

Serhat Oğuz, yavaş’ı Ankara’da favori gösterenlerin de 31 Mart 2024 gecesi yanıldıklarını göreceklerini söyledi.

“28 Mayıs seçimleri öncesinde de Kemal bey favori gösteriliyordu” hatırlatmasında bulunan Oğuz, “ Favori sandıktan çıkacak. Sandıktan ne çıkıyorsa herkes onu kabullenecek. Sonra o travmayı atlatamıyorlar. 28 Mayıs'ta o gece Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu çıktı Hacivat Karagöz oynadılar” ifadesini kullandı.

“Ankara’yı alacağız”

Serhat Oğuz şöyle devam etti:

“Biz Ankara’yı alacağız. Çünkü biz haklıyız. Çünkü Mansur Yavaş, Ankara'da 4,5 yıldır dişe dokunur iş yapmadı. Mansur Yavaş, sıkıştığı her noktada klasik cümlesini kurmuştur; 25 yıldır yapmadınız bana mı soruyorsunuz. "

“Önce kendi emeklisinin hakkını ödesin”

Mansur Yavaş’ın emeklilere sosyal desteğinin sorulması üzerine Serhat Oğuz, “Önce belediyeden emekli olanların parasını ödesin” çağrısında bulundu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, "Kendi başını öremeyen gelin başını örmeye gidermiş. Ya sen bir kendi başını ör önce. Emekli ettiğin personelin ikramiyelerini öde bir önce ondan sonra gelin başı örmeye git. Sen Ankara Büyükşehir Belediye başkanıysan, Ankara Büyükşehir Belediye başkanının sorumluluklarını yerine getir. " şeklinde konuştu.

“Asfalt hak edişlerini, et borçlarını ödediniz mi?”

Oğuz, “Asfalt ihalesi yaptığınız firmalara hak edişini yaptınız mı sayın Yavaş? O zannediyor ki, asfalt ihalesini yaptık işler tıkır tıkır yürüyor. Bir sorsun asfalt ihalesi yaptığı firmaların hak edişleri verilmiş mi? Et yardımı diyordunuz, et aldığınız firmaların et borçlarını ödediniz mi?” sorularını yöneltti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa