Terör suçlularını yakalatanlara ödül! Kırmızı, mavi,yeşil,turuncu, gri liste ne demek? Terörden arananlar listesinde kimler var?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, demokrasiye, millet iradesine, ülkenin bütünlüğü ve milletin birliğine kasteden hainlere göz açtırmıyor. MİT, Emniyet, Jandarma ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin işbirliğiyle teröristler sınır içi ve ötesinde adım adım takip ediliyor. İçişleri Bakanlığı terör suçu sebebiyle arananların listesini paylaşıyor. Aranan hainler suçlarına göre kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve gri kategori olarak etiketleniyor. İşte İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan arananlar listesi.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
01 Ekim 2023 13:07
GÜNCELLEME
01 Ekim 2023 13:15
Terör suçlularını yakalatanlara ödül! Kırmızı, mavi,yeşil,turuncu, gri liste ne demek? Terörden arananlar listesinde kimler var?
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Türkiye teröre karşı tavizsiz ve kararlı bir mücadele yürütüyor.

Bu mücadelede terör suçuyla arananları da listeler halinde yayınlıyor.

Terör suçuyla arananlar; kırmızı, mavi,yeşil, turuncu ve gri olmak üzere farklı renklerdeki kategorilerde yer alıyor.

Terörle mücadelede iş birliği yapanlar da ödüllendiriliyor.

Ödül Komisyonu; "Terör Arananlar" listesine eklediği kişileri önem sırasına farklı renkler altında sıralarken en yüksek ödül, "kırmızı listede" yer alanların yakalanmasına yardımcı olanlara veriliyor.

Kırmızı listedekilerin yakalanmasına yardım edenlere 10 milyon TL, mavi listedekiler için 3 milyon TL, yeşil listedekiler için 2 milyon TL, turuncu listedekiler için 1 milyon TL, gri listedekiler için 500 bin TL ödül veriliyor.

Terörden arananlar listesine linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa