Libya, Tunus, BAE Ankara'daki terör saldırısını kınadı

Libya, Tunus ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), başkent Ankara'daki terör saldırısını şiddetle kınayarak, Türkiye ile dayanışma mesajı verdi.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
01 Ekim 2023 22:10
GÜNCELLEME
01 Ekim 2023 22:19
Libya, Tunus, BAE Ankara'daki terör saldırısını kınadı
HM
Haber Merkezi Editör

Libya Dışişleri Bakanlığının, "Hükümetimiz" adlı Facebook sayfasından yapılan açıklamasında, Ankara'daki terör saldırısı kınandı.

Libya'nın terörle mücadelesinde kardeş Türkiye'yle dayanışma içerisinde olduğu belirtilen açıklamada, Libya'nın terörün her türlüsüne karşı olduğu ve net bir tutum sergilediği vurgulandı.

BAE terör saldırısını kınadı

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklama, BAE'nin resmi ajansı WAM'da yayımlandı.

BAE'nin, bu suç eylemlerini şiddetle kınadığı belirtilen açıklamada, güvenliği ve istikrarı sarsmayı amaçlayan, insani değerlerle ve ilkelerle bağdaşmayan her türlü şiddet ve terörizmin, daimi şekilde reddedildiği vurgulandı.

BAE'nin, Türk hükümeti ve kardeş Türk halkıyla dayanışma içerisinde olduğu ifade edilen açıklamada, saldırıda yaralananlara acil şifalar dilendi.

Tunus terör saldırısını şiddetle kınadı

Tunus Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Tunus, Türkiye’nin başkenti Ankara’da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğüne yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınıyor." ifadelerine yer verildi.

Tunus'un, terör ve şiddete karşı Türkiye ile her zaman dayanışma içerisinde olduğu belirtilen açıklamada, terörle mücadelede uluslararası çabanın gerekliliği vurgulandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa