Enver Demirtel Rektörleri ziyaret etti!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ankara’nın 4 üniversitesine atanan rektörlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.
Barış Yılmaz
|
05 Ekim 2023, Perşembe - 11:04
Enver Demirtel Rektörleri ziyaret etti!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ankara’nın 4 üniversitesine atanan rektörlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi. Rektörleri Etimesgut ve yapılan hizmetlere ilişkin bilgilendiren Demirel, “Üniversitelerimizin de yer aldığı, ortak akılla hayata geçirdiğimiz projelerle şehrimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Üniversitelerimizle işbirliklerinin artarak sürmesini istiyoruz” dedi.

Demirel, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Erhan Özden, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Rahmi Er ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Naci Bostancı’yı ayrı ayrı ziyaret etti.

Destek ve katkı bekliyoruz!

Demirel ziyaretlerinde belediye ve üniversiteler arasında yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Üniversitelerle yapılacak ortak projelere açık olduklarının altını çizen Demirel, “Etimesgut’un gelişimi ve yaşam kalitesinin daha da artması noktasında üniversitelerimizle ortak çalışmalara her zaman varız. Türk Tarih Müzemiz, Engelsiz Yaşam Merkezimiz, meslek ve beceri kurslarımızın yer aldığı ETİSEM’imiz başta olmak üzere farklı alanlarda üniversitelerimizin destek ve katkılarını bekliyoruz” dedi.


http://ankaramasasi.com/haber/2103452/enver-demirtel-rektorleri-ziyaret-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.