Edirne İstanbul arası kaç kilometre, Edirne İstanbul arası kaç km, kaç saat sürer, ne kadar benzin yakar? Edirne İstanbul arası hangi ulaşım tercihi en mantıklı seçim olur?

Edirne şehzadeler yetiştiren, camileri ve tarihi birikimiyle öne çıkan bir serhat şehrimiz. İstanbul ise Türkiye’nin ticari başkenti. İstanbul’un Avrupa yakasındaki bu iki kent arasında hergün binlerce kişi seyahat ediyor. Edirne’den İstanbul’a ya da İstanbul’dan Edirne’ye gidecekler Edirne İstanbul arası kaç kilometre? Edirne’den İstanbul kaç saat sürer? sorularına yanıt arıyor. İşte internetten araştırdığınız o soruların yanıtları.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
08 Ekim 2023 12:28
GÜNCELLEME
08 Ekim 2023 12:41
Edirne İstanbul arası kaç kilometre, Edirne İstanbul arası kaç km, kaç saat sürer, ne kadar benzin yakar? Edirne İstanbul arası hangi ulaşım tercihi en mantıklı seçim olur?
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Edirne ve İstanbul Türkiye’nin Avrupa kıtasında konumlanan iki önemli şehri.

Ticari ya da turistik amaçlarla Edirne ve İstanbul arasında seyahat etmek isteyenler planlama yaparken ulaşım alternatiflerini araştırıyor.

İnsanlar Edirne İstanbul arası kaç km? Edirne İstanbul arasında hangi ulaşım alternatifleri var? En mantıklı ulaşım yolu hangisi? Sorularına yanıt arıyor.

Edirne İstanbul arasındaki mesafeyi kolayca öğrenebilirsiniz. Bu iki turizm cenneti şehir arasındaki mesafeyi merak ediyorsanız haberimizi okumaya devam ediniz.

Edirne İstanbul arası seyehat edecekler otobüsle gidebilecekleri gibi kendi özel araçları ya da hava yolunu da kullanabilirler.

Peki aradaki mesafe dikkate alındığında bu ulaşım alternatiflerinden hangisi en mantıklı seçim olur? Edirne İstanbul arasında hangi ulaşım aracını tercih etmelisiniz?

Edirne İstanbul arası kaç km? Edirne İstanbul arası kaç kilometre?

Edirne İstanbul arası mesafe 228 km'dir. Edirne İstanbul arasında otoyol mevcuttur ve karayolundan kaliteli bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz.

Özel araçla Edirne İstanbul arası kaç saat sürer?

Edirne İstanbul arasında yolculuk özel aracınızla gittiğiniz takdirde 2 saat ile 2 saat 30 dakika arasında sürecektir. Otomobiliniz ve hızınıza göre bu süre değişkenlik gösterebilir.

Otobüsle Edirne İstanbul arası kaç saat sürer?

Edirne'den İstanbul'a gitmek için pek çok insan otobüs yolculuğunu tercih ediyor. Konforlu bir ulaşım fırsatı sunan otobüs yolculuğu ile Edirne İstanbul arası yaklaşık 3 saat 20 dakika sürer. Firmaların güzergahları, durakları ve molaları yolculuk süresini etkileyebilir.

Trenle Edirne İstanbul arası kaç saat sürer?

İstanbul – Edirne arası demiryolu mesafesi 290 kilometredir.

Halkalı – Edirne güzergâhında günde yalnızca 1 tren seferi gerçekleşmektedir.

Trenin yolculuk süresi 4 saat 9 dakikadır.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa