Kanser hastasına morfin verdi, taciz etti!

​24 Nisan tarihinde kanser tedavisi için hastaneye yatan 64 yaşındaki N.C.'nin hastanede görev yapan hemşire ​Emre Kale tarafından nitelikli cinsel saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Tacizci hemşire 40.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Ankara Masası
|
10 Ekim 2023, Salı - 11:51
Kanser hastasına morfin verdi, taciz etti!

Skandal olay Ege Üniversitesi Hastanesinde meydana geldi.

64 yaşındaki N.C. 24 Nisan tarihinde kanser tedavisi olmak amacıyla hastaneye geldi. Kanser hastası N.C.'nin 5 Mayıs'ta bilinci kapandı. 17 Mayıs tarihinde hemşire Emre Kale tarafından cinsel istismara uğradığı sırada odaya ilaç almak için gelen Hemşire E.E. çirkin olaya şahit oldu. E.E. olayı üst yetkililere bildirdi. 

Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu Hemşire Emre Kale'nin hastaya cinsel saldırı gerçekleştirdiği tespit edildi. 

Polis ekiplerinin harekete geçmesi ile birlikte Emre Kale İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir restoranda eşiyle yemek yerken gözaltına alındı. Polis merkezinde güvenlik kayıtları izletilen şüpheli, "Hastaya vermiş olduğum ilaçlar kendi elektronik sisteminde bulunan ilaçlar, görüntülerin devamı için söyleyecek herhangi bir şeyim yoktur." dedi.

40.5 yıl hapis yatacak

Mağdurdan alınan kan örneğinde  morfin, hidromorfin ile parasetamola rastlanıldı.

Savcılık, ' Kamu görevini kötüye kullanarak beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı cinsel saldırı' ve 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde temin etme' suçundan toplam 40,5 yıla kadar hapis cezası isteminde bulundu. Hazırlanan iddianame İzmir 20'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Emre Kale, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hasta N.C., olaydan kısa süre sonra hayatını kaybetti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104242/kanser-hastasina-morfin-verdi-taciz-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.