Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş, şehit düştü!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş, kurtarılmayarak şehit oldu.
Ecem Çetin
|
18 Ekim 2023, Çarşamba - 16:22
Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş, şehit düştü!

Terörle mücadele aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

Mehmetçik, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde başarılı operasyonlara imza atarak teröristleri bir bir etkisiz hale getiriyor. 

Bunların yanı sıra acı haberlerde geliyor. 

Alican Güneş, şehit düştü 

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş'in şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen temasta yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Onb. Alican GÜNEŞ, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. 

Bölücü terör örgütü ile sağlanan temasta ilk belirlemelere göre 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. 

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

http://ankaramasasi.com/haber/2105577/piyade-sozlesmeli-onbasi-alican-gunes-sehit-dustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.