Süreyya, Akif’i şaşırtmaya devam ediyor! Kardeşlerim bu akşam ATV'de

ATV'de cumartesi akşamları yeni sezonuyla da reyting rekorları kırmaya devam eden Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
21 Ekim 2023 11:25
GÜNCELLEME
21 Ekim 2023 11:31
Süreyya, Akif’i şaşırtmaya devam ediyor! Kardeşlerim bu akşam ATV'de
Ecem Çetin Muhabir

4. sezonuyla adını zirveye yazdırmaya devam eden ve cumartesi akşamları ilgiyle izlenen Kardeşlerim dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?     

Aybike’den öğrendiği gerçeklerle dehşete düşen Berk, Ayla’yla ilgili radikal bir karar alır. Eren ailesi, su ve elektrik kesintisi sorunlarıyla boğuşurken; Nebahat, Süreyya yüzünden Akif’e karşı son derece tavırlıdır. Tüm çocuklar, Ataman Koleji’nde verilen yeni bir proje ödevi için gruplara ayrılırlar. 

Süreyya’nın çelişkili hareketleri, Akif’i şaşırtmaya devam ederken; Sarp ile Lidya, Ömer ve Süsen’e karşı birlik olurlar. Evdeki kesinti sorununa çözüm bulmak isteyen Şengül’ün, Hilmiye’nin verdiği akılla yaptığı hamleler ise, hiç umulmadık bir sonuç doğurur.

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı diziyi  Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Kardeşlerim'in yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci oturuyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa