“Bu benim sana son sözüm!” Kızılcık Şerbeti'nden 2. tanıtım

Show TV'de cuma akşamları büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
24 Ekim 2023 10:57
GÜNCELLEME
24 Ekim 2023 11:16
“Bu benim sana son sözüm!” Kızılcık Şerbeti'nden 2. tanıtım
Ecem Çetin Muhabir

Cuma akşamlarına damgasını vuran ve seyirciyi ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti'nin  yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Fatih Doğa’dan af dilerken; Doğa’nın kızına “Her şeye senin için katlanıyorum ama az kaldı!” demesi merak uyandırıyor. Ömer’in televizyonda program yapmaya başlayan Kıvılcım’ı kıskanması ikilinin ilişkisinde gerilime sebep oluyor. Umut’un Abdullah ve Pembe’ye tepki göstermesi dikkat çekerken, bu tartışma yüzünden Nursema, babası ile Umut’un arasında kalıyor. Tanıtımda Pembe ve Abdullah’ın boşanacağı haberi ise Ünallar’ın evine bomba gibi düşüyor. Tüm aile bir aradayken bu konunun açılması ve Umut’un bunu Alev’den duyduğunu söylemesi şoke ederken, neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.    

Oyuncu kadrosu; Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa