Mersin’de genç intern doktoru vuran zanlı tutuklandı

Mersin'de eski sevgilisi olduğunu ve ayrılığı hazmedemediğini ileri sürerek pompalı tüfekle defalarca ve acımasızca ateşleyerek intern doktoru ağır yaralayan zanlı tutuklandı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
25 Ekim 2023 18:54
GÜNCELLEME
25 Ekim 2023 19:00
Mersin’de genç intern doktoru vuran zanlı tutuklandı
MP
Mevlüt Peker Editör

Mersin'de, mesai arkadaşı olan intern doktoru pompalı tüfekle vurarak ağır yaralayan hastane teknisyeni Ersin Karakuş, emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı.

Olayın perde arkası

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde stajyer doktor olarak çalışan 6. sınıf tıp öğrencisi Nida Nur Nergiz, meslektaşı teknisyen Ersin Karakuş'un pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Saldırgan Karakuş, olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi.

Adana'da yakalandı

Olayın şokunu üzerinden atamayan hastane çalışanları ve Nergiz'in yakınları, saldırganın bir an önce yakalanmasını beklerken, Ersin Karakuş'un Adana'da saklandığı bilgisine ulaşıldı. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Adana'da düzenlediği operasyonla Karakuş'u gözaltına aldı.

Durumu kritik

Öte yandan, saldırı sonucu ağır yaralanan Nida Nur Nergiz'in tedavisi sürerken, genç doktorun sağ bacağının ampute edildiği acı haberini aldık.

Bu trajik olay, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin ne denli ciddi bir sorun olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa