Hamas: İletişimin kesilmesi, büyük katliamın habercisi

Hamas, İsrail’in Gazze’de tüm iletişimi kesmesinin katliamların artacağının habercisi olduğunu bildirdi.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
27 Ekim 2023 22:17
GÜNCELLEME
27 Ekim 2023 22:19
Hamas: İletişimin kesilmesi, büyük katliamın habercisi
MP
Mevlüt Peker Editör

Hamas, Gazze Şeridi'nde yaşanan iletişim kesintisi ve artan bombardımanın, "İsrail'in medyanın ve uluslararası toplumun gözlerinden uzak bir şekilde büyük bir katliam gerçekleştirme niyetinde olduğunu" belirtti.

İsrail'in Gazze'ye yönelik akşam saatlerindeki yoğun saldırılarına paralel olarak bölgede internet ve iletişimin durması üzerine Hamas'tan bir açıklama geldi. Açıklamada, "Gazze'de iletişimin durması ve bombardımanın yoğunlaşması, İsrail'in uluslararası kamuoyundan uzakta daha büyük bir katliam yapma planının bir göstergesidir." denildi.

Ayrıca, Gazze'de yaşanan bu trajik olayların tüm sorumluluğunun "İsrail ve ona destek veren Washington ile diğer Batı ülkelerinde olduğu" vurgulandı.

Daha önce, Filistin Telekomünikasyon Şirketi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonucunda bölgede sabit telefon, mobil iletişim ve internet hizmetlerinin tamamen durduğunu açıklamıştı. Şirketin yaptığı açıklamada, "Son saatlerdeki şiddetli saldırılar, Gazze'yi uluslararası arenaya bağlayan tüm iletişim kanallarını etkisiz hale getirdi." şeklinde bilgi verildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa